طرز تهیه خورش شیش انداز گیاهی | طرز تهیه خورش فسنجان گیاهی
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - شیش انداز، خورشتی اصیل و خوشمزه از خطه سرسبز شمال، با طعمی ملس و دوستداشتنی، دل هر کسی را میبرد. خبر خوب این است که این خورشت لذیذ را میتوان به صورت گیاهی نیز تهیه کرد و از خواص فراوان آن بهرهمند شد. در این مقاله، طرز تهیه فسنجان گیاهی یا همان شیش انداز شمالی را با تمام نکات و فوت و فنهایش به شما آموزش میدهیم.
پس با ما همراه باشید و یک ناهار گیاهی بهشتی را برای خود و عزیزانتان تدارک ببینید مواد لازم: بادمجان: 3 عدد متوسط پیاز: 1 عدد بزرگ روغن: به مقدار لازم نمک: 1 قاشق چایخوری زردچوبه: 1 قاشق چایخوری نعناع خشک: 1 قاشق چایخوری گردو پودر شده: 1 لیوان رب انار: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری آب: 1 لیتر طرز تهیه: آمادهسازی بادمجان: بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. برای از بین بردن تلخی بادمجانها، میتوانید آنها را به مدت 30 دقیقه در آب نمک قرار دهید و سپس آبکشی کنید. تفت دادن پیاز و بادمجان: پیاز را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه مناسب با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس بادمجانهای خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند. اضافه کردن ادویهها: نمک، زردچوبه و نعناع خشک را به مخلوط پیاز و بادمجان اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود. اضافه کردن گردو و رب: گردوی پودر شده، رب انار و رب گوجه فرنگی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پخت خورشت: آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد و غلیظ شود. این مرحله حدود 1 تا 2 ساعت زمان میبرد. در طول پخت، هر از گاهی خورشت را هم بزنید تا ته نگیرد. چاشنی و طعم: در اواخر پخت، میتوانید با اضافه کردن کمی شکر یا آبلیمو، طعم ملس خورشت را تنظیم کنید.
-
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱:۰۹
-
۱۰ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/710975/